Keresés

Részletes keresés

hguierjfojtrhgluiséogjdri Creative Commons License 2016.03.16 0 0 125

Sziasztok!

Létezik olyan, hogy reggelig nyalok egy nöt és nem elégül ki?

Azt állitja, hogy még senki sem tudta orálisan kielégiteni

Flooter Creative Commons License 2015.07.02 0 0 124

Sziasztok!
Nem tudom melyik témához passzolna, leginkább ehez.

IZGAT HA EGY NŐ FRIGID!

29 éves sportos srác vagyok. Szeretem ha egy nő sex közben unottan nézi a plafont, rágyúj egy cigire, beszól, hogy"csak ennyi?!" esetleg telefonál, tévétnéz.
Sok beteg perverz topic van, szerintem ez sem rosszabb egynémelyiknél. 
A témával kapcsolatban szívesen beszélgetnék!
Kellemes napot kívánok!

Szexa Creative Commons License 2011.05.26 0 0 123

Krino!

Nagyon sok lány, nő jár hasonló cipőben. És meg lehet oldani  a gondot. Kívánod a szexet, és van olyan mód, ahogy felizgulsz, tehát nem vagy hideg, azaz frigider. Orgazmus nehézségeid vannak. Nem értem, hogy ha utána olvastál, miért nem bukkanhattál infokra, tippekre, segítségre. Bár általánosan beváló recept nincs, de egyénre szabottan találhatsz magadnak. Segédeszközök, maszti, csikló és hüvelyingerlés, G pon Kegel gyakorlatok és néhány nem kuruzsló szexuálpszichológus.Ezek közül kellene kulcsszavakra rákeresned.

Sok-sok kölcsönösen kielégítő szeretkezést kívánok Nektek:  Szexa

 

.

 

szexa    hu

 

.

 



Andreas001 Creative Commons License 2011.02.17 0 0 122

Hogy mit lehet kezdeni egy frigid nővel? SEMMIT! ha egy férfi ilyenbe botlik bele, azonnnnnal le kell lépni, külömben a férfi magát fogja okolni hogy nem tudta kielégíteni a partnerét... holott nem ő tehet róla hanem a nő... egy nő meg nem fogja elmondani hogy frigid, hanem a férfit fogja hibáztatni... A nők szavajárása... " hogy mert kicsi " .... nagy kamu az egész. A szakirodalom szerint már egy 10 cm-es pénisszel kilehet egy nőt elégíteni.....

Nekem ez a véleményem, és bocs ha kicsit nyers voltam

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.27 0 0 121

Felhozom.

Előzmény: adsr (120)
adsr Creative Commons License 2004.07.06 0 0 120
Mit csinál a frigid nő szex után? Felébred. Komoly válaszom a kérdésre: A legszélesebb ívben elkerülni.
idus15 Creative Commons License 2004.07.06 0 0 119

Mit csináljunk egy frigid növel?

Adjátok oda,a férjemnek és nekem,mind a ketten

megbasszuk,majd csak el fog élvezni valahogy,ha nem

akkor visszakűldjűk.

 

Yorkshire Loyal Creative Commons License 2004.07.06 0 0 118
Kerino,

a te problemad egeszen egyedi. nem kene neked valami szexologushoz fordulnod? lehet, hogy az segitene rajtad. bar nem konnyu vadidegen emberek elott kitarulkozni, az biztos.

bocs, ha kicsit nyers voltam!


Előzmény: Kerino (116)
octopussy Creative Commons License 2004.07.05 0 0 117
+ Gia gia : Én az elején megőrültem érte, a testéért, az illatáért stb. De neki a kényelmes dolgok jönnek be, nekem meg nem.. még sose voltam ennyi ideig ugyanabban a kapcoslatban. Barátnak, havernak nagyon jó, de izgalmasabb élményeket már nem remélek tőle, ami meg felmerülne : esetleg házasság, összeköltözés, az meg egyikünk se akarja. Nem elég heti egyzser unni, unjam minden nap? Gyerekem van, lakásom van, hobbijaim vannak, kutyám van, baráti köröm, karrierem stb van tehát egzisztenciálisna nem kell. Egyszer már megpróbáltam beszélni vele arról, hogy nem igazán tüzel fel a minden alaklommal ugynugy zajló tuti orgazmus... de szerinte ez sokkal jobban összetartja a kapcsolatot, minta szenvedélyes szerelem. Hát ebben nem vagyok biztos... Már gangbang pornókon fantáziálok Azt gondolom, ennek igy nincs értelme :-(( Kerino : ha türelmes apartnered, megpróbálhatnál önkielégiteni, amikor együtt vagytok. Ugy, hogy közben ő is besegit. Aztán egyre többet segit be :-P
Előzmény: Törölt nick (115)
Kerino Creative Commons License 2004.07.03 0 0 116
Én magamat valami frigidszerűnek tartom.

Pedig kicsi korom óta izgatott a dolog és elég hamar elkezdtem kísérletezgetni magamon. Fura, de amíg nem voltam pasival, azt hittem, h minden oké és hogy hej de jó móka ez a szex.

Aztán kezdődött a pasizós időszak. Az első sráccal közösülés soha nem volt, de már vele is elkezdett derengeni valami, h valami nem oké nálam. Ilyen kis ártatlan dolgokat nyomattunk csak, h kézzel izgatott engem nadrágon át. :)) Amitől én rendre fel is izgultam de az orgazmus kapujában mindig abbahagyattam vele, mert ... mert nemtudom.

Aztán eljött az "igazi" szex is, ráadásul egy tök tapasztalt fiúval. És nem volt jó. Az még csak-csak oké, hogy hüvelyi orgazmushoz közöm nem volt. Ő tökre nyugtatott, h nyugi-nyugi, olyanja nincs ám minden lánynak, ez tök természetes. (Aztán eme nézetet ugye sokan támadják, hogy ugyan, olyan nincs, h olyan nincs...) A gond az volt, h máshogy se volt jó. Élveztem, tetszett, de orgazmusom nem volt. El tudtam jutni (ha nem is hipp-hopp) az orgazmus kapujába, de az utolsó pillanatban soha nem bírtam továbbcsinálni.

És ez a gond. Eleve nem könnyű felkurblizni a testemet izgalmi állapot közelébe sajnos, de aztán utána mindig tökrossz. És ezt már csomószor próbáltam pasinak is meg magamnak is megfogalmazni, de nem nagyon megy. Nem azt mondom, hogy fáj az orgazmus (jó hülyén is hangzana), de közvetlen előtte egyfelől ki kell ugranom, mert nem bírom tovább, és utána meg olyan szar üres érzés. Kicsit olyan mintha nem tudna szegény orgazmusom 100%-ban "átjönni". Mintha bennem maradna egy része. Nem tudom.

Ennek ellenére időről-időre rámtör a kexelhetnék. Pasi az most épp nincs, maradok magamnak én. És nem győzöm csodálni a naivságomat, mert így mindig tök lelkesen látok dologhoz, hogy na majd most! Aztán a vége persze mindig ugyanaz. Úgy élvezek el, hogy nem is igazán, és utána szaaaar. Utálom.

És nem mondhatnám, hogy az a gond, hogy nem ismerem a testem, mert igen sok mindent kipróbáltam magamon/magammal az idők során, meg hát pasikkal is sok mindent csináltunk. A vicc az, hogy a pasik szeretnek velem lenni. _Nekik_ jó velem a szex. Tudnám értékelni, ha ebből nekem is csurranna-cseppenne...

Na erre varrjatok gombot!

Mert én soha hasonlóról nem hallottam, olvastam. Pedig elhihetitek, hogy igen sokat olvasgattam a témában mindenféléket, hátha egyszercsak kiderül mi a gáz, és mitől fog minden jóra fordulni... :)
octopussy Creative Commons License 2004.07.03 0 0 113
Attól tartok én frigid vagyok.. vagy az lettem. 5. éve találkozgatok a partneremmel, de ő olyan tipus, hogy semmi izgalmat nem lehet bevinni a kapcsolatunkba... a szex megbizhatóan jó, nem megy el hamar stb de mindig ugyanugy csináljuk, ugy értem eljön, vacsora, kinyitunk egy üveg bort , aztán ágyba bujunk és vagy este vagy másnap reggel szex. Ami jó, illetve ha nem annyira jó, akkor pornófilmekre gondolok és az lesz. Rendes, kedvelem, nem is akarok vele veszekedni, de egyre jobban unom és nem kivánom a szexet illetve már az önkielégités is kényelmesebb, mert azt akkor csinálom amikor nekem van kedvem hozzá, vele meg akkor szeretkezem amikor neki van ideje-kedve eljönni. Ilyenkor mit szokás csinálni? Hogy lehet ezt megmondnai neki? Voltatok már ilyen helyzetben, hogy elment a kedved a szextől? Hiába helyes, jóképü, ápolt férfi, de én mégse kivánom...pedig az elején elég volt ránéznem, máris megkivántam, most meg csak fizikai értelemben élvezem a dolgot, de ahhoz sincs kedvem és nagyon kell összpontosuitani, hogy összejöjjön.. Nem akarok vele összeveszni és nem is tudom, hogy mondjam meg neki. Szoktak egyáltalán ilyne ok miatt szakitani a nők?
Kombika Creative Commons License 2004.07.03 0 0 111

Sziasztok!

Lassan három éve vagyok együtt egy lánnyal.
Együtt élünk, dúl a szerelem.
Eléri az orgazmust, imádja, ha nyalogatom, vagy ha kézzel izgatom, egy éjszaka alatt többször is el szokott élvezni.
De: azt mondja, hogy azon nem élvez semmit, mikor eshte szeretkezünk. Hiába a pózok, hiába a hosszú petting, hiába a szexuálpszichológus.
Gyakorlatilag a szex annyi, hogy ő elélvez,mert ahhoz nekem nincs kedvem, ahogy egyhangúan "túri" míg én elmegyek. Így inkább már nincs is köztünk semmi, csak én elégítem ki őt.
Igaz, hogy előző két kapcsolatában megalázták, bántották, de három év alatt nem sikerült őt lelkileg helyrehozni se nekem, se a pszichológusnak.
Így a kapcsolat sokáig nem fog tartani, mert már nem bírom sokáig, hiába a szerelem..

KMB

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.02 0 0 110
Felhozom.
Vandorr Creative Commons License 2000.03.24 0 0 109
Ez jó kérdés, de nem másutt lenne a helye ennek a topiknak?
originalqszi Creative Commons License 1999.01.28 0 0 108
Lazy, Daisi, Rézi, Mézi hát ott is, természetes:)))) az emberfia a szájával közlekedik:DDDDDD De a jégkocega akkor is olvad, ha szerelmesen beszélek hozzá, kedvesen simogatom és mindenét becézem:-)))))) És akkor is olvad, ha benne élek...állandóan és amikor meglát, már forró és érintésre jön a vágy... és minden. Ti nem tapasztaltátok még ezt????:DDDDDD
Feher Tigris Creative Commons License 1999.01.27 0 0 107
ja, es Szornyeteg, teljesen nem voltal, most meg megint! haho, en nagyon orulok Neked!
Feher Tigris Creative Commons License 1999.01.27 0 0 106
hacsak, jobban meggondolva: tudok egy meset a kiralyrol, aki meg akart nosulni... de nem, az is csak a ferfiak szerelmet irja le. marad a kerdes: hogy nem jon a szerelemhez a szex?
Tigris
Feher Tigris Creative Commons License 1999.01.27 0 0 105
Bettis, felreertettel (vagy nem, de akkor is pontositok): soha nem lettem meg lanyba a szexen keresztul szerelmes, mindbe kivetel nelkul masert lettem szerelmes (leginkabb az onallo, celtudatos lanyokat birom). de annyira termeszetesen jott hozza a szex, hogy most teljesen le vagyok dobbenve: van akinel nem?
itt allok, mint egy csodalkozo bolcsis: milyen az, hogy a szerelemhez nem jon a szex? tenyleg ne usd el a kerdest, legyszi. kosz:
Tigris
Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1999.01.27 0 0 104
Dobd el ...
mokka Creative Commons License 1999.01.27 0 0 103
Szerintem meg kellene nézni a Vágy című filmet a HBO-n!
Mr Spock Creative Commons License 1999.01.27 0 0 102
Kedves eksön,

4. SZVSZ frigid nők sajnos vannak, bár erről leginkább Mr Spockot kéne megkérdezni,

Jo otlet volt. Tehat.....

Eloszor is a problema ket csoportra oszlik fel:
1. A szex kivanasa
2. A szex elvezese

Tisztaban kell azzal lenni, hogy ezt a kettot teljesen kulonbozo szervek biztositjak. A szex kivanasa hormonokon alapszik, amig a szex elvezeseert az idegpalyak-gerincvelo-agy kapcsolat felelos. Es nagyonis ugy tunik, hogy psychologiai tenyezok mindkettot kulon-kulon befolyasolhatjak. De legyetek tisztaban azzal, hogy amig az egyik nagyon is jol mukodhet, addig a masik lehet hogy nem. Tehat lehet olyan aki kivanja, de nem elvezi, vagy aki nem kivanja, de ha odakerul akkor elvezi, vagy egyik sem, vagy mindketto.

Ha hisztek az evolucioba, es az allatvilagbol hozott tulajdonsagokba, vegyetek figyelembe a kovetkezot: a fajfenntartashoz szukseges a kozosules valamilyen formaban (azon allatfajtaknal amik szexualisan szaporodnak). Ez altalaban ugy zajlik le, hogy az egyik nem meg kell hogy talalja a masik nem egyedet, es kozosulnie kell azzal. Latszolag egyszeru, de a termeszetben ez sok akadalyokon keresztul tortenik meg. Mint minden biologiai funkciot, ezt is "ingerek" biztositjak. Ha taplalekra van szukseg, ehseg lep fel, es az egyed addig megy amig etelt nem biztosit. Akkor elmulik az "inger" egy idore. Ha vizre van szukseg, szomjusag lep fel. Satobbi. A szaporodasra a szexualis vagy lett "kitalalva". A legtobb emlosnel a him a "kergeto" es a nosteny a "kergetett", vagy aktiv es passziv. A himnek kell megtalalni, megkuzdeni, a nostenynek csak meg kell engedni. A megtalalashoz, megkuzdeshez logikusan tobb osztonzo "inger" kell mint a megengedeshez. Talan innen szarmazik az a jelenseg, hogy noknel altalanossagban kevesbe kozponti kerdes a szex mint ferfiaknal. Tehat, "frigiditas" nemcsak hogy van, de nagyonis logikus.

Mindebbe teljesen beleillik az a szemelyes megfigyelesem, miszerint gyerekszules utan, sok no szexualis igenye jelentosen lecsokken.
Itt persze nem mindenkirol, hanem atlagokrol van szo.

Mindebbol milyen tanulsagot lehet levonni? El kell fogadni, hogy a noi szexualitas MAS. Es igen, vannak nok akiket "frigidnek" lehet mondani, de keves van a "remnytelenseg" szintjen. Eloszor is, ki kell talalni, hogy melyik fazis, a kivanas, vagy az elvezes fazisa gyengult. Hiszen, ha egy no ugyan kivanja, de tapasztalatbol tudja, hogy nem fogja elvezni (elegge, vagy egyaltalan), akkor meg ha kivanja is, sem akarja a szexet. Vagy forditva: ugyan elvezi, de nem kivanja, tehat nehezebb "odajutni". Az elvezes egy inkabb "technikai" kerdes, a kivanas hormon es psyche. Ha a hormon-psyche kombinaciobol az egyik alacsony, meg kell probalni a masikkal kompenzalni. Specifikus otletek azert nem jok, mert nagyon egyeni a dolog. Az elvezes is kombinalva van a psyche-vel, ugyhogy ott is lenyeges, de a "technika" meg lenyegesebb, es a ferfinek meg kell tanulnia, anelkul nem megy.

Kerdezzetek

Gabor

Lazy Cat Creative Commons License 1999.01.27 0 0 101
Kizárólag originalqszinak: csak a szádban olvad, nem a kezedben!
originalqszi Creative Commons License 1999.01.27 0 0 100
Oh a jégkocka.... de jó, mikor elolvad:-)))))
Lazy Cat Creative Commons License 1999.01.27 0 0 99
Ha azelőtt jó volt, akkor ez nem igazi frigiditás... Lehet, hogy más férfival igenis áttüzesedik az a jégkocka... Szerintem a férjjel mindketten hibásak, hogy kihűlt a kapcsolatuk. Ez olyan sokismeretlenes egyenlet, amit szakember is nehezen fejt meg. --- Ma még sokan a partnerük előtt is szégyellik, ha az együttlétükben valami nem az "igazi". Nem is lehet az ilyennel beszélni szexuális témáról, mert elutasít, "bezárkózik". Ez a mai magyar szexuális kultúra...
Lazy Cat
Egérke Creative Commons License 1999.01.27 0 0 98
Ja és természetesen akkora erkölcs-csőszök, hogy csak na! Rossz szemmel nézik, sőt erkölcstelennek tartják(!), ha más élvezi a dolgot. Szerintem egyszerűen irigyek. És roppantul csodálkoznak, ha társuk másnál keresi a boldogságot!
Természetesen beszéltem az ismerősömmel, véleményemet és tanácsomat elmondtam (mert kiváncsi volt rá). Vonogatta a vállát!
Na erről ennyit! Hát nem bosszantó???

Egérke Creative Commons License 1999.01.27 0 0 97
Helló Lazy!
Egy példa: van egy ismerősöm, akinek házasságkötésük előtt állítólag semmi problémájuk nem volt a szexszel, de most már nem kívánja a nő a férfit, mert az nem tudja kielégíteni, mert "kicsi" neki! Miért, azelőtt nem volt kicsi????!!!! Gyerekekük született. A nőben fel sem merült, hogy tornázzon - van ám intim torna is, ami kifejezetten az ún. záróizmokat dolgoztatja meg, és nem kellenek iszonytató méretek ahhoz, hogy kielégüljön, hanem elég egy ujj is - vagy bármiféle szerelmi praktikát bevessen a délben hazaérkező, ebédelni és esetleg másra is vágyó férjének. Így mindenféléket kitalál, hogy 37 éves férje ne tudjon a közelébe férkőzni.

Lazy Cat Creative Commons License 1999.01.27 0 0 96
Egérke,
nagyon kemény vagy. És kényelmes is. Lesajnálni a létező legkönnyebb! Segíteni kellene inkább!
Lazy Cat
Egérke Creative Commons License 1999.01.27 0 0 95
Az ún. frigid nőket csak lesajnálni tudom. Akkora csodát hagynak ki az életükből, amit nem is sejtenek. Kényelmesek, gátlásokat építettek magukba - ők lehet, hogy azt mondják mások tették ezt velük - és nem képesek feloldani. Megérdemlik sorsukat. Szóra sem érdemesek.
Bettis Creative Commons License 1999.01.27 0 0 94
Már bocsáss meg FehérTigris, de a férfiaknak már egy kósza széltől is, tudod...:o))
Azért fodulhat ilyen elő, mert a szerelem nem pusztán szexualitás. Annál sokkal összetettebb, mélyebb dolog. Több okból lehet valakibe szerelmes az ember, és ebből csak kicsi hányad a szex. Az már más kérdés, hogy a szex miatt elmúlhat a szerelem...
Bettis
Feher Tigris Creative Commons License 1999.01.27 0 0 93
alienne: a nevem mellett van egy e-mail felirat, de nem is tudom, hogy ezt most minek irom...
Tigris

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!